peter abrahamsen

Turneplan 2023

2023

Onsdag den 3. maj, kl 19.00 ;
Lundevangen, Tuborgvej 11, 2900 Hellerup
Selskabslokalet på 1. sal

Kaj Munk i ord og toner
Musikalsk foredrag med fortælling om Kaj Munk ved Hans Jørgen Møller.

PROGRAMÆNDRING BEMÆRK: ARRANGEMENTET GENNEMFØRES MED ÆNDRING:
Hans Jørgen Cords Møller vil holde foredraget om Kaj Munk alene, da Peter desværre er faldet uheldigt og ikke regner med at være klar til dagen.Begrænset antal billetter, kun 30 pladser.

Billetbestilling her.

Tæt på årsdagen for Befrielsen i 1945 og med Mindelunden som nærmeste nabo tages Kaj Munks levned op i et foredrag, som giver både anekdoter, fakta og personlige tolkninger af Munks korte, men meget betydningsfulde liv.
De fleste kender denne præst som dramatiker og samfundsrevser, men Kaj Munk havde også en romantisk, fabulerende og drømmende side. Dette kommer i øvrigt også til udtryk i hans digte, som desværre ikke er så kendte og anerkendte som resten af hans værk. Det er meget sigende, at der kun er én sang i højskolesangbogen og én sang i den danske salmebog af Kaj Munk.

Koncerten holdes i samarbejde med Mødestedet i Lundevangen. Der er derfor kun 30 billetter til eksterne gæster.

Torsdag den 27. juli, Seniorfestivalen, 16.00, Højskole Marielyst, Falster
Man skal jo starte et sted! Musikalsk danmarkshistorie i korte nedslag.

Biografisk interview med Peter Abrahamsen med nedslag i hans spændende liv fra cykelbudet, der ved en tilfældighed bliver opdaget som sanger og indspiller sin første plade som 16 årig, over igangsættelsen af “den litterære bølge” ved sætte sangere sammen med digtere på Gyldendals pladeselskab Exlibris, højdepunkter med Benny Andersens Svantes Viser, Pia Raug og Inger Christensen Den Litterære bølge, videre over den politiske sanger, til cajunkokken og visesangeren, der i forsommeren 2023 udgiver både digtsamling og CD.
Peter Abrahamsen interviewes af Abelone Glahn

Køb adgang til Seniorfestivalen her.