Igen forårskoncert i Maglebrænde Forsamlingshus med Peter Abrahamsen og venner

Traditioner er til for at holdes, og torsdag den 28. april 2022 kommer Peter Abrahamsen og Country Gumbo tilbage til Forsamlingshuset i Maglebrænde syd for Stubbekøbing på Nordfalster. Efter to års pause er det muligt igen at markere forårets komme i landsbyens gode forsamlingshus, som ikke har huset orkesteret siden 2019 på grund af corona. Spændende gæster synger med.

– Det er en kæmpeglæde at kunne meddele, at vi spiller igen i Maglebrænde, fortæller Peter Abrahamsen, der for et år siden flyttede fra byen sammen med sin kone Abelone Glahn. Ved den lejlighed lukkedes de mindre Dagligstuekoncerter, som ellers hidtil i 14 år havde fundet sted hver måned i Den Gamle Skole i Maglebrænde. Forårskoncerten har imidlertid altid fundet

sted i Forsamlingshuset.

– Flytningen forhindrer os ikke i at komme igen og holde traditionen med forårskoncerten ved lige, nu hvor vi gerne må sidde ved siden af hinanden og synge med uden mundbind og pas, smiler Peter Abrahamsen, der glæder sig til at stå på Forsamlingshusets solide scene. – Vi har virkelig savnet publikummet, der altid har givet os en god oplevelse med deres engagement, når der skal synges med.

To gamle kendinge og  en overraskelse

Orkesteret Country Gumbo består stadig af Ole Bendix på guitar, Bo Liengaard på bas og Kristian Lassen på trommer. Det er den faste stok, der har optrådt alle årene. Nogle af årene har også gæsteoptrædende glædet forsamlingen: Blandt dem er pianisten Torben Kjær, som også kommer i år.  Vokalerne står Peters mangeårige kollega, mikrofonsangerinden Janne Lærkedahl for.  Også Janne Lærkedahl har været med en hel del gange til disse festlige koncerter.

Som et helt nyt ansigt i Forsamlingshuset kommer Troels Abrahamsen, selv sanger og musiker i sin helt egen genre og desuden Peters søn. Han vil synge en række af de sange, han gennem årene har medvirket på, når Peter har indspillet plader. Blandt andet kommer vi til at høre ham synge Cornelis Vrejswijk sangen “Felicia Adjø” og Kaj Munks tekst “Jeg Længes”, som Peter Abrahamsen har sat i musik. Troels Abrahamsen har en enkelt gang optrådt i Den gamle Skole og tryllebundet med sin helt særegne udgave af Jeff Buckleys ”Halleluja”. Måske kommer gæsterne også til at høre denne.

Billetsalget er begyndt, og to tredjedele af billetterne er revet væk allerede.  Billetterne kan købes via place2book.dk. Der sælges IKKE billetter ved døren.

I pausen kan man købe kaffe og kage – det er selvfølgelig den navnkundige gulerodskage, der serveres. Den kage er blevet serveret ved samtlige koncerter i 12 år i træk i den gamle skole undtagen én gang.

Forsamlingshusets adresse er Nykøbingvej 116, Maglebrænde, 4850 Stubbekøbing
Billetter a 200 kr her: https://place2book.com/da/sw2/sales/hi587v2d0w