Anmeldelser:

"Jeg er født på Jyllands sletter"
Peter Abrahamsen synger Jeppe Aakjær

Lolland Falsters Folketidende , juni 2013:

"Peter Abrahamsen har fat i flere andre ikke kendte Aakjær-digte og forsynet dem med nye folketoneagtige melodier, og disse nye sange fortolker han på ægte trubadurvis, så de kalder på ny interesse og gør opmærksom på en anden side af den jyske digter end den vante."
Fra Folketidendes anmeldelse i dag af min CD "Jeg er født på Jyllands sletter" med Aakjær digte i ny musik.

og

"Peter Abrahamsens melodier og fortolkning åbenbarer stor fortrolighed med Aakjærs landlige lyriske univers, og hele hans indsats er en glimrende måde at gøre opmærksom på Aakjærs digtning, som der kastes nyt lys over"

 

Lissen Jacobsen skriver i sin anmeldelse på hjemmesiden Rootzone : " Folkesanger i ordets bedste betydning, Peter Abrahamsen, har indspillet endnu et album, og denne gang har han haft fat i endnu et koryfæ, måske et af de største i Danmark. ”Jeg er født på Jyllands sletter” er titlen på hans nyeste, melodiøse og vellykkede album. Som han selv udtrykker det, så har han ”omsmeltet arvesølvet.”  læse mere her

Under den snedige overskrift ” Aakjær og Abrahamsen”

skriver Mikael Karup  i  Fyens amts avis / Fyens Stiftstidende  om CD’en  ”Jeg er født på Jyllands sletter ”

 ” Peter Abrahamsens fortolkninger  med for det meste egne melodier virker så ærlige og oprigtige , at man på trods af det tydelige sorgmod  i mange af teksterne og melodierne  og hans velkendte lidt ru , brostensdiktion bliver så fornøjet ved at lytte. 

 

 

Dagbladet Arbejderen skrev d. 15. aug.

" Aakjær fortolkninger i særklasse"

"Peter Abrahamsen har kastet sig over Jeppe Aakjærs digte komponeret en række vidunderlige melodier til dem. Resultatet er fremragende."

Bjarne Nielsen

 læs mere  her

 

 


 

--

Højreklik her for at hente billeder. For at beskytte dine personlige oplysninger har Outlook forhindret automatisk hentning af dette billede fra internettet.